Depressed Man with Problems holding hand over his Face and Crying, occupied by Mind Blowing Thoughts

Opgebrand en leeg…

Nederland is het land van de kansen en mogelijkheden, je kunt zoveel bereiken als je wilt. Individualisatie, zelfverwerkelijking en onafhankelijkheid staan hoog in het vaandel. De keerzijde van deze medaille is het hoge percentage mensen die te maken krijgen met een burn-out… In een samenleving waarbij the ‘sky the limit’ is het lastig gewoon jezelf te blijven.

Burn-out klachten kunnen komen door een te hoge werkdruk, te hoge verwachtingen, moeilijk “nee” kunnen zeggen, nare sfeer op je werk. Het kan ook een combinatie zijn van werk en een overbelasting in je prive-leven. Bij een sterfgeval, zorg voor anderen of een ingrijpende gebeurtenis.

Bij burn-out beheersen deze klachten je leven. Fysiek ben je vaak niet meer instaat om de strijd met je ratio aan te gaan en irriële gedachten en gevoelens kunnen je leven totaal op zijn kop zetten.

Therapie bij burn-out of overspannenheid
Bij een burn-out is een paar nachten “bij slapen” of een vakantie onvoldoende. Je energie reservoir is leeg en om deze weer aan te vullen is meer nodig dan rust.

Psyso biedt in samenwerking met bewegingstherapeuten een programma dat u ondersteunt bij herstel van uw burn out. Een programma dat bestaat uit gesprekken, beweging en ontspanning om u te helpen weer een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Heb je nog verder vragen over burn-out of overspannenheid? Neem vrijblijvend contact op via info@psyso.nl of bel naar: 085 1304534