Werkwijze van Psyso
Psyso ziet de begeleiding als een samenwerking tussen hulpverlener en cliënt. De hulpvraag staat centraal en is het uitgangspunt voor de hulpverlening. Ieder mens is uniek. Daarom is bij Psyso ieder begeleidingstraject cliëntgerichtheid samengesteld. De hulpverlening sluit altijd aan bij jou als uniek persoon.

Intake
U kunt met ons telefonische contact opnemen of door een mail te sturen. Op basis van uw informatie en behoeften gaan wij kijken hoe we u van dienst kunnen zijn en welke hulpverlener bij u het beste past. Deze hulpverlener neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijkt u beiden of het klikt en of onze hulp aansluit bij uw hulpvraag.

Begeleidingsplan
Als u en de hulpverlener besluiten met elkaar aan de slag te gaan dan wordt er een eerste afspraak gemaakt. In dat gesprek wordt er een begeleidingsplan opgesteld. Daarin worden de uitgangspunten en de basis voor de begeleiding vastgelegd. In de begeleiding wordt gewerkt aan doelen die aansluiten bij de problemen die u ervaart.

Waarmee kunnen de hulpverleners van Psyso jou helpen?
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.